Xavi Llorens: “Hem guanyat experiència i qualitat”

Xavi Llorens: “Hem guanyat experiència i qualitat”

“Si el Mini està ple ja hem guanyat; per a nosaltres és un orgull i un senyal que el Club està creixent moltíssim”, afirmat el tècnic blaugrana

El Barça Femení es prepara per afrontar les semifinals de la UEFA Women’s Champions League. L’equip de Xavi Llorens està fent història a Europa i disputarà per primera vegada aquesta ronda de la competició. Davant tindrà un equip molt fort, el PSG, botxí de les blaugranes la temporada passada als quarts de final, en una eliminatòria molt igualada que no es va resoldre fins als últims 10 minuts del partit de tornada amb un gol francès (1-0). El tècnic blaugrana reconeix que tot i la dificultat de l’enfrontament l’equip està preparat i amb molta il·lusió: “Anem a jugar sense por, amb ganes de fer-ho bé. Tenim els peus a terra, però hem guanyat experiència, qualitat i ganes i tinc un Barça molt millor que el de l’any passat”.

Sobre el moment que viu l’equip, Xavi Llorens ha explicat que l’equip està “eufòric” per disputar aquestes semifinals: “És el partit més important fins ara que jugaran aquestes noies. A més, som líders a la Lliga i estem en un molt bon moment”. El tècnic blaugrana ha asseverat que l’equip “anirà a gaudir, jugar i deixar una bona imatge”. “Tenim un equip femení que juga molt bé a futbol i que vol ser algú a Europa; i en això estem intentant competir, sabem que hi ha una distància important, però cada cop s’està igualant més”.

El Mini, el gran aliat

“És molt important treure un bon resultat del partit d’anada. Sabem que el PSG és superior a nosaltres, tenen molta qualitat respecte l’any passat  i són més físiques”, ha reconegut Llorens alhora que ha donat alguna de les claus per superar l’eliminatòria: “La clau està en aprofitar les ocasions que tinguem i gestionar les anades i tornades durant el partit”. Per aquest partit, el Miniestadi presentarà una gran entrada històrica. I és que s’han esgotat totes les entrades per veure el partit. Un fet que per a Llorens és ja una victòria: “Si el Mini està ple ja hem guanyat. Per a nosaltres és un orgull i un senyal que el Club està creixent moltíssim”.

Consciència i confiança al vestidor

Jenni Hermoso i Marta Torrejón també han atès els mitjans en roda de premsa. Pel que fa a la davantera ha explicat que “l’equip vol seguir fent història” i no ha dubtat que és possible arribar a la final. Hermoso ha destacat que per aquest partit “s’haurà d’estar cent per cent concentrades en totes les posicions del camp” i ha reconegut que es troba en un gran moment “ajudant l’equip amb gols”.

Torrejón, per la seva banda, ha afirmat que “l’equip té un punt més de maduresa que l’any passat i això ens ha ajudat a passar a semifinals. Esperem aprofitar el moment que tenim i gaudir al màxim”. ”Volem utilitzar l’eufòria que tenim per sortir a per totes des de l’inici”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut