fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona Femení ha alçat la Copa de la Reina després de guanyar 4-1 a l’Atlètic de Madrid. L’equip ha aconseguit aixecar el títol després de dos anys sense fer-ho i ha posat punt final a l’etapa de Xavi Llorens com a entrenador del primer equip després d’onze temporades. El preparador del Barça Femení ha elogiat les seves jugadores: “L’equip ha competit molt bé, cal felicitar l’esforç i el treball de les jugadores, s’hi han deixat l’ànima”.

En la mateixa línia, el tècnic blaugrana ha comentat que en aquesta competició han estat “molt superiors als rivals”, i també ha fet balanç d’aquests anys explicant que han guanyat “moltes més coses de les que pensaven”. “Cal felicitar aquestes jugadores i les que teníem abans”, ha afirmat.

A part de Xavi Llorens, altres jugadores del primer equip també han parlat després del partit:

 

Jenni Hermoso

“Hem fet un partit de deu. És un dels millors partits que hem jugat. El treball de l’equip ha estat excel·lent i ens ho mereixíem després d’un any dur”.

Alexia Putellas

“Ha estat un any molt dur, hi ha hagut moments que ho hem passat malament i aquest títol ens dóna forces per continuar i per seguir avisant que el Barça segueix competint”.

 

Marta Unzué

“Sento molta alegria per haver guanyat aquest trofeu i ja ens tocava aconseguir un títol”.

Jordi Mestre: "Ha estat una temporada molt satisfactòria"

El vicepresident del Club i principal responsable del futbol femení, Jordi Mestre, s’ha mostrat molt content amb aquesta victòria i ha tingut paraules d’agraïment cap a Xavi Llorenç: “Marxa per la porta gran, cal agrair-li de tot cor el compromís i té la porta oberta en aquest club”. Mestre també ha comentat que aquesta “ha estat una temporada molt satisfactòria”. “Hem guanyat la Copa, fins a l’últim moment hem disputat la Lliga i hem pujat un esglaó a la Champions”, ha afirmat. “Els propers objectius seran pujar més a la Champions i guanyar la Lliga i Copa”, ha sentenciat fent referència a la propera temporada.

Tornar a dalt