Xavi Llorens: “L’equip ha competit molt bé i les jugadores s’hi han deixat l’ànima”

Xavi Llorens: “L’equip ha competit molt bé i les jugadores s’hi han deixat l’ànima”

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat molt satisfet del partit de les seves jugadores, el seu darrer duel a la banqueta del Barça Femení

El FC Barcelona Femení ha alçat la Copa de la Reina després de guanyar 4-1 a l’Atlètic de Madrid. L’equip ha aconseguit aixecar el títol després de dos anys sense fer-ho i ha posat punt final a l’etapa de Xavi Llorens com a entrenador del primer equip després d’onze temporades. El preparador del Barça Femení ha elogiat les seves jugadores: “L’equip ha competit molt bé, cal felicitar l’esforç i el treball de les jugadores, s’hi han deixat l’ànima”.

En la mateixa línia, el tècnic blaugrana ha comentat que en aquesta competició han estat “molt superiors als rivals”, i també ha fet balanç d’aquests anys explicant que han guanyat “moltes més coses de les que pensaven”. “Cal felicitar aquestes jugadores i les que teníem abans”, ha afirmat.

A part de Xavi Llorens, altres jugadores del primer equip també han parlat després del partit:

 

Jenni Hermoso

“Hem fet un partit de deu. És un dels millors partits que hem jugat. El treball de l’equip ha estat excel·lent i ens ho mereixíem després d’un any dur”.

Alexia Putellas

“Ha estat un any molt dur, hi ha hagut moments que ho hem passat malament i aquest títol ens dóna forces per continuar i per seguir avisant que el Barça segueix competint”.

 

Marta Unzué

“Sento molta alegria per haver guanyat aquest trofeu i ja ens tocava aconseguir un títol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut