Xavi Llorens: “Hem d’aprofitar la profunditat de plantilla que tenim”

El tècnic blaugrana i la defensa Ruth Garcia es mostren confiats en la classificació per als vuitens de la Champions, però remarquen que cal mantenir l’atenció

El 0-3 del partit d’anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League dóna un bon avantatge al Barça Femení per a la classificació. El partit disputat a Minsk va situar les blaugranes en una situació immillorable per accedir a la ronda següent, però l’equip no es confia. Així ho han advertit Xavi Llorens i Ruth Garcia en la jornada d’atenció als mitjans d’aquest dilluns prèvia al duel de tornada. El tècnic reconeix que el resultat és molt favorable i que això li pot permetre fer alguns canvis a l’alineació. “Tenim esperança, però res de confiança”, ha dit.

El partit de Lliga contra el Saragossa d’aquest diumenge és la millor mostra de la dificultat que presenten tots els equips en qualsevol competició. En aquest sentit s’ha referit Xavi Llorens: “Hem d’estar preparats perquè algun dia ens guanyaran”. I és que l’equip es manté invicte i sense rebre encara cap gol. De cara al partit al Miniestadi contra el Minsk, el tècnic té la intenció de fer rotacions per gestionar la càrrega de minuts. “Tenim el descans mínim, i hem d’aprofitar la profunditat de plantilla que tenim”, ha explicat. En aquest sentit, ha afegit que “les jugadores referents s’estan carregant de minuts i van acumulant petites coses que a la llarga ens poden passar factura”.

Optimisme i prudència

Per la seva banda, Ruth Garcia ha assegurat davant dels mitjans que “les sensacions són molt positives després del resultat de l’anada” i que volen “fer un bon partit al Miniestadi”. “Els partits s’han de jugar”, ha advertit a continuació. En la mateixa línia que el seu entrenador, la defensa blaugrana ha afirmat que les blaugranes tenen “una plantilla àmplia i competitiva”, i que “qualsevol jugadora pot aportar”. Reconeix que la Lliga de Campions és especial i que esperen “tot l’any aquests moments”.

El partit, igual que el de diumenge passat, es jugarà al Miniestadi. Serà el dimecres a les 17 hores, i coincideix que és un dia festiu. És per això que les jugadores esperen una bona entrada en un duel de la màxima competició continental: “Esperem que la gent s’animi a venir al Mini i gaudeixi del nostre futbol”.