Xavi Llorens: “Hem competit bé i amb bona actitud

Xavi Llorens: “Hem competit bé i amb bona actitud"

El tècnic culer ha destacat el gran treball defensiu de l’equip i la bona segona part ofensiva

El FC Barcelona ha vençut amb contundència al Twente (0-4) i el tècnic culer, Xavi Llorens, s’ha mostrat satisfet amb el bitllet cap a quarts de final de Champions. “L’equip ha competit molt be, sabíem la dificultat que tindria l’inici del partit, però tenim un equip amb molta arribada i ho aprofitem”. “A més, defensivament hem estat molt bé”, ha afegit. “Defensivament som un equip molt ben posicionat, que sabem patir, i tenim una portera que dona molta confiança. L’actitud ha estat positiva”.

També ha destacat la bona segona part de l’equip, on ha assegurat que “hem jugat millor”. "Estem contents per passar a quarts i poder gaudir d’arribar al mes de març disputant la Champions, on també hi serà la Vicky”, ha destacat. “Estem creixent i les coses s’estan fent bé, per arribar a guanyar molt has d’arribar moltes vegades. Ho fem be, competim i lluitem”, ha conclòs Llorens.

A més, Marta Torrejón, l’autora del primer gol de la tarda, ha destacat que “no encaixar i tenir solidesa al darrere es important, i les jugadores que tenim a dalt tenen una gran qualitat i creativitat”. Sobre el seu gol, ha afegit que: “Sempre és important marcar fora, i marcar aquest gol ens donava la tranquil·litat. A la primera part ens ha costat, però a la segona hem trobat millor el nostre joc, i han arribat els gols”. “L’equip creix, millora, i volem seguir aquesta línia, toqui qui toqui a quarts haurem de guanyar”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut