Xavi Llorens: “A Badajoz sempre costa guanyar”

Xavi Llorens: “A Badajoz sempre costa guanyar”

L’entrenador del Barça Femení i Mariona Caldentey han alertat dels perills del Santa Teresa, sobretot a casa seva
El Barça Femení viatja aquest divendres a Badajoz, on dissabte (16h) s’enfrontarà al Santa Teresa en la 17a jornada de Lliga. El cos tècnic blaugrana ha facilitat la convocatòria després de l’entrenament matinal. És la següent: Ràfols, Andrea Giménez, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Miriam, Mariona, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Irene, Marta Torrejón, Olga Garcia, Ange Koko, Andressa Alves i Aitana.

Per decisió tècnica, no hi seran Ane Bergara, Gemma i Sandra. Segueixen de baixa Paños i Bárbara, a les que s’ha unit Jenni Hermoso.

Abans de saber-se la llista i de la sessió, l’entrenador Xavi Llorens i Mariona han atès els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Tenim la màxima il·lusió de fer un bon partit i tornar amb els tres punts. Hi ha la dificultat d’haver tingut només onze jugadores per entrenar durant molts dies i que algunes jugadores han vingut cansades i sobrecarregades”.

“A la primera volta vam guanyar el Santa Teresa per 6-0 però és un dels equips que més vegades va arribar a la nostra àrea. Aquell dia vam ser molt efectius. No ens podem confiar, a Badajoz sempre costa guanyar”.

“Hem començat el 2017 amb una dinàmica positiva. L’any passat ens costava més en camp contrari, perquè tothom que s’enfronta al Barça juga les seves armes i amb la màxima intensitat”.

“Estem acostumats a perseguir el líder, l’any passat vam anar darrere l’Athletic Club molt de temps. Si tots dos fem les coses bé, ens jugarem la Lliga aquí contra l’Atlètic de Madrid. No és dolent arribar així”.

“Ni Paños ni Bárbara arriben. Amb una mica de sort Paños serà a Sant Sebastià (el següent partit) i Bárbara justet, però amb la plantilla que tinc no em preocupen les baixes”.

Les declaracions de Mariona Caldentey

“Estic molt contenta pel debut i en general per la setmana d’entrenaments amb la selecció, va ser una notícia sorpresa. He intentat gaudir i sumar al màxim”.

“Sabem que és un partit complicat. El Santa Teresa és un equip molt fort sobretot a casa seva, però volem seguir amb la dinàmica positiva que tenim des de la tornada de les vacances de Nadal. Intentarem jugar bé i sumar els tres punts”.

“És un rival que lluita molt, per això a casa seva només ha perdut tres partits. Serà difícil”.

“Ens hem de centrar en la nostra feina, en intentar fer les coses bé i guanyar. El que faci l’Atlètic ho deixem una mica de banda, ja que queda molta temporada i si fem les coses bé no ens hem de preocupar dels altres”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut