Vuit blaugranes en la victòria d’Espanya davant Bèlgica (1-4)

Vicky Losada –que ha inaugurat el marcador– i Jenni Hermoso –amb dos gols– han estat clau per guanyar el partit de preparació per a l’Eurocopa 2017

Fins a vuit jugadores del primer equip blaugrana han estat partícips de la victòria de la selecció espanyola en el partit amistós davant Bèlgica, 23a a la posició del rànquing FIFA. La talentosa migcampista Vicky Losada ha encarrilat el triomf inaugurant el marcador, i Jenni Hermoso ha convertit dos gols consecutius que han donat la tranquil·litat (1-4). D’aquesta manera, la bona temporada que estan fent les jugadores de Xavi Llorens es veu reflectida en l’àmbit internacional, ja que el seleccionador espanyol ha convocat vuit futbolistes barcelonistes.

Les jugadores de Jorge Vilda han sortit a la gespa del KAS Eupen amb la convicció de guanyar el partit des del primer minut. La profunditat de Leila Ouahabi ha creat problemes a la defensa local, ja que el seu gran recorregut ha permès crear espais i connectar amb el mig del camp per arribar a la línia de fons.

El gol és blaugrana

Una jugada col·lectiva gestada al mig del camp ha trobat solució en una internada de Corredera, que ha centrat perquè Vicky Losada posés en valor el seu olfacte golejador per inaugurar el marcador (0-1, min 33). El segon gol ha estat obra de Vilas, i amb el resultat de 2-0 s’ha arribat al descans.

A la segona part ha entrat Bàrbara Latorre, que al primer minut hauria pogut sentenciar el duel, però no ha tingut encert en l’un contra un. Les belgues han retallat distàncies (1-2, min 70), però un penal provocat per una jugada d’Alexia Putellas ha fet possible que Jenni Hermoso marqués el tercer (1-3, min 74). La mateixa Hermoso ha estat l’encarregada de tancar la golejada en definir des de la frontal de l’àrea (1-4, min 79).

Un gran 2017

Amb aquest triomf, les de Jorge Vilda allarguen el seu bon moment i continuen comptant per victòries tots els partits disputats durant el 2017. A més, durant el mes de març la selecció va aixecar la Copa Algarve gràcies a un gol de Leila a la gran final davant el Canadà.

Després d’aquesta aturada pels compromisos internacionals, les jugadores blaugrana tornaran a la disciplina culer per centrar-se en l’apassionant recta final de temporada: en plena lluita pel títol de Lliga i a les semifinals de la Lliga de Campions, en què es creuaran amb el París Saint-Germain.