Trobada entre Ter Stegen i Sandra Paños

Trobada entre Ter Stegen i Sandra Paños

Els porters del primer equip i del Femení s’han trobat aquest divendres al camp 9 de la Ciutat Esportiva i han conversat just abans d'afrontar un cap de setmana clau

Aquest divendres, en finalitzar l’entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva, el porter del primer equip Ter Stegen i la portera del Femení Sandra Paños s’han trobat al camp número 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una trobada que ha servit perquè els dos porters blaugrana conversessin sobre l’actualitat d’ambdós equips i perquè l’alemany enviés un missatge d’ànims a la portera del Femení.

Cal recordar que el conjunt de Xavi Llorens rebrà la visita de l’Atlètic de Madrid aquest dissabte (Miniestadi, 17.15 hores) en un duel clau per al desenllaç del campionat de Lliga, en què s’enfrontaran els dos primers classificats. D’altra banda, els de Luis Enrique visitaran Las Palmas per intentar arribar a la darrera jornada de Lliga amb opcions d’aconseguir el títol. Sens dubte, una jornada vital i espectacular en clau barcelonista. Gaudeix amb el vídeo de la trobada entre el porter i la portera! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut