València – Barça Femení (prèvia): Prova de foc per la Lliga

València – Barça Femení (prèvia): Prova de foc per la Lliga

16 hores, Gol: El conjunt blaugrana disputa la primera de les tres finals que el poden fer campió davant d’un rival en estat de gràcia
El Tourmalet comença, aquest dissabte a la tarda, a València. El Barça Femení disputa la primera de les tres finals que li queden a la Lliga. Tenint en compte que després rebrà l’Atlètic de Madrid (amb el qual empata a punts) i acabarà al camp del Llevant, si les guanya totes tres serà campió. L’equip arriba a la cita amb ritme de creuer, després de vèncer els darrers deu compromisos del campionat, l’últim dels quals per 13-0 a l’Oiartzun.

A l’estadi Antonio Puchades, doncs, s’enfrontaran els dos equips més en forma de la competició. I és que el València encadena nou triomfs i un empat, no coneix la derrota a casa i és l’equip menys golejat.

Per afrontar el repte, el cos tècnic s’emportava aquest divendres 18 jugadores: Ràfols, Paños, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Gemma, Miriam, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Marta Torrejón, Bárbara, Olga Garcia i Aitana. Per decisió tècnica, no viatjaven Sandra, Irene, Ange Koko, Andressa Alves i Andrea Giménez, mentre que Ane Bergara continua recuperant-se.

Les declaracions de Xavi Llorens:

“Un partit molt dur i amb molta dificultat. El València sempre costa molt, defensivament és el més correcte i en atac també marquen molts gols”.

“Estem perfectes en tots els sentits, amb moltes ganes que arribin les tres finals. Ara només hem de pensar en la primera. És important, però no decisiu com amb l’Atlètic de Madrid”.

“Si guanyem el València agafarem moral i podem ser campions contra l’Atlètic”.

“Tenim un calendari molt difícil, però l’equip ja ha demostrat que pot competir amb equips de màxim nivell i grans. Sense treure mèrits, crec que el PSG és una mica superior a Atlètic, València i Llevant i vam poder-hi competir i fer les coses bastant bé”.

Les declaracions de Sandra Paños:

“Ens queden tres finals i seria culminar una gran temporada aconseguir les tres victòries. Guanyant aquest primer partit arribaríem en una bona dinàmica davant l’Atlètic, on ens ho juguem tot”.

“El València és un equip treballat tàcticament, que tenen jugadores molt bones i de qualitat, que desequilibren per la banda i són ràpides, i sobretot la portera, que els números que està fent aquest any són gràcies a ella i a la defensa”.

“Sabem que ens espera un tram final complicat, però tot depèn de nosaltres i estem animades. Volem guanyar la Lliga”.

“Lluitarem cada partit com si fos l’últim. A València serà bonic i tant de bo ens emportem la victòria”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut