Un altre set d’un filial líder (0-6)

El Femení B ha començat la Lliga amb dues golejades, l’última al camp de l’Europa, i se situa primer a Segona Divisió
El Barça Femení B va sumar la segona victòria per sis gols de diferència en dues jornades de Lliga. Al primer partit es desfeia de l’Espanyol per 6-0 a Sant Joan Despí i en el segon superava l’Europa al Nou Sardenya per 0-6.

Tot i el resultat, les noies dirigides per Zoe García van haver de treballar de valent per desgastar el rival al primer temps. Els gols de Maria Benedicto, Paula Fernández i Sara Ismael, així com les aturades d’Andrea Giménez, marcaven la diferència al descans.

A la segona part, Paula Fernández arrodonia el seu partit somiat amb tres gols més, un dels quals amb un impressionant servei de córner directe. Amb aquesta nova golejada, el filial blaugrana es referma en el liderat del seu grup de la Segona Divisió.