Tercer cop en quatre anys als quarts de Champions

Tercer cop en quatre anys als quarts de Champions

El Barça Femení arriba per primera vegada en dues edicions consecutives als quarts de final de la màxima competició continental

El discurs de l’entrenador Xavi Llorens i les jugadores del Barça Femení ha estat clar des del principi de temporada: l’objectiu a la Lliga de Campions era igualar el bon paper del curs anterior, en què es va caure a l’últim sospir dels quarts de final davant del PSG.

Aquest dimecres, al Twente Stadion d’Enschede, l’equip va acomplir el repte, i es va col·locar a l’antepenúltima ronda europea per segona temporada consecutiva (cosa que no havia succeït mai).

Per tant, el Barça estarà als quarts per tercera vegada en els últims quatre anys, una mostra més del creixement i de la consolidació del projecte del futbol femení culer en tots els nivells. L’única excepció durant aquest període va ser el curs 2014/15, en què va caure amb la Bristol Academy als vuitens.

Les noies que dirigeix Xavi Llorens coneixeran el seu següent rival a la Lliga de Campions el divendres 25. Serà un sorteig pur, sense caps de sèrie, amb els millors equips del continent. I el Barça hi tornarà a ser.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut