Saragossa CFF – Barça Femení: Festival ofensiu en un camp complicat (0-6)

Saragossa CFF – Barça Femení: Festival ofensiu en un camp complicat (0-6)

Les blaugranes es converteixen en el primer equip que guanya al camp del Saragossa gràcies als gols de Mariona, Olga García, Bárbara, Gemma (2) i Irene

Exhibició ofensiva del Barça Femení, que ha dominat el partit de principi a fi sense donar cap opció al rival. La visita a l’estadi Pedro Sancho estava marcada al calendari com una de les més complicades de la temporada; prova d’això és que el Barça ha estat el primer equip capaç de guanyar-hi (0-6). Tot i afrontar el partit amb les baixes de Jenni Hermoso –màxima golejadora de l’equip i present a la graderia per donar suport a l’equip–, Andressa Alves i Line Roddik, la pissarra de Xavi Llorens ha trobat solucions per continar mostrant un gran nivell. El Saragossa, dotzè classificat, no ha pogut contrarestar el festival de joc ofensiu del conjunt català i s’ha limitat a esperar un error de les jugadores visitants.

El Barça ha portat la iniciativa 

Les jugadores blaugrana han portat la iniciativa des del primer minut de joc. Gràcies a la insistència, ha arribat la primera gran ocasió: Mariona ha recuperat una pilota al balcó de l’àrea i ha connectat amb Alexia Putellas, que no ha pogut culminar amb èxit un cara a cara davant Larque (min 2).

Olga García i Unzué han posat a prova els reflexos de la portera rival de manera consecutiva (min 26), i Marta Torrejón ha fet seva la banda dreta assistint contínuament a les seves companyes a través de centrades a l’àrea. Així doncs, la primera part ha estat un monòleg blaugrana en què el Barça ha avançat molt les línies per acorralar el Saragossa a la seva pròpia àrea. El gol era qüestió de temps.

El gol canvia l’escenari

En un dríbling a l’interior de l’àrea, Mariona ha rebut falta després d’enganyar la defensora rival, i l’àrbitre ha assenyalat la pena màxima. La ‘9’ blaugrana ha assumit la responsabilitat d’executar el penal i ho ha fet a les mil meravelles: pilota ajustada al pal per marcar el seu primer gol en Lliga de la temporada (min 43).

A la segona meitat, el Barça ha continuat amb el mateix plantejament per encarrilar la victòria al més aviat possible. El gol de la tranquil·litat ha arribat mitjançant les botes d’Olga García, autora d’un gran xut des de la frontal de l’àrea (min 56). El rival s’ha vist forçat a llançar-se a l’atac i les jugadores de Llorens ho han aprofitat; el tercer ha arribat amb el segell de Bárbara Latorre (min 73), jugadora que veu recompensat el seu esforç i treball després d’estar tres jornades consecutives fora dels terrenys de joc per lesió. Gemma ha convertit el quart (min 79) amb una jugada de fantasia: control i rematada de volea sense deixar que la pilota contactés amb la gespa, i també ha anotat el cinquè (min 85). Finalment, Irene ha tancat la golejada marcant el sisè (min 86).

Amb aquesta victòria –tercera de manera consecutiva–, el Barça Femení continua en la lluita pel títol de Lliga i posa pressió al líder, l’Atlètic de Madrid, que juga diumenge a Huelva. A més, tanca una gran setmana que va iniciar amb la noticia de la nominació de cinc jugadores entres les 55 candidates a l’onze FIFPro. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut