Sandra, Patri i Aitana, subcampiones d’Europa sub-19

La selecció espanyola cau a la final contra França (2-1) en un partit que ha estat interromput dues hores per la pluja
Finalment, Sandra Hernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, les tres blaugrana que han participat en l’Europeu sub-19 a Eslovàquia, s’han penjat la medalla de plata. La selecció espanyola ha perdut a la final per 2-1 davant de França, en un duel que ha estat interromput dues hores durant el descans per culpa de la pluja.

Les franceses s’avançaven al minut 26 per mitjà de Grace Geyoro i, al 66, ampliaven l’avantatge amb un gol de Katoto. A les acaballes (min 84), Lucía García escurçava distàncies, però el marcador ja no es mouria més, tot i una gran oportunitat de Nahikari en el temps afegit.

Sandra, Patri i Aitana han estat titulars. Totes tres han estat peces bàsiques en els esquemes del seleccionador Pedro López durant tota la competició.