Xavi Llorens: “Gràcies per tot, sempre seré al vostre costat

Xavi Llorens: “Gràcies per tot, sempre seré al vostre costat"

El tècnic del FC Barcelona Femení ha anunciat en una roda de premsa conjunta amb Jordi Mestre i Albert Soler que deixarà de ser l’entrenador de l’equip la propera temporada

Onze temporades després, Xavi Llorens deixarà de ser l’entrenador del Barça Femení el proper curs. Així s’ha fet públic en una roda de premsa duta a terme a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, que ha comptat també amb la presència del vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i del director dels esports professionals, Albert Soler. En una decisió “consensuada”, el tècnic ha explicat les raons del seu comiat i ha assegurat que deixa el càrrec –també el de secretari tècnic– perquè, “després de gairebé 30 anys entrenant, és el moment idoni de deixar pas a gent nova i menys desgastada”.

Visiblement emocionat, ha agraït els 11 anys viscuts al futbol femení i ha deixat clara la seva estima pel Club. “Gràcies per tot, sempre seré al vostre costat. Ha estat un orgull portar aquest escut i sigui on sigui el defensaré, perquè sóc un culer per sumar”, ha etzibat abans d’explicar que “les jugadores ja s’ho esperaven”, i que els ho va confirmar abans del partit contra el València (0-1).

D’aquesta manera, Xavi Llorens posa punt final a una etapa en què el futbol femení blaugrana ha crescut de manera extraordinària. Concretament, ha passat de Segona a semifinals de la Champions, tot plegat per fer història. Entremig, quatre Lligues i tres Copes que reflecteixen l’hegemonia a la competició domèstica, així com la professionalització de l’equip a l’estiu del 2015. “Vaig prometre que tindríem èxits. Sabíem que el primer any baixaríem, però que després ens consolidaríem i creixeríem sense pressa, però sense pausa. Em sento orgullós del que s’ha aconseguit, i que la nostra feina es valori a tot el món és un gran reconeixement”, ha dit un Xavi Llorens que durant tot aquest temps ha liderat amb èxit la transformació.

Ara el conjunt blaugrana ja enfoca nous horitzons, però a partir de la temporada vinent ho haurà de fer sense el tècnic català. “El futbol femení blaugrana està creixent a pas de gegant. El futur és esperançador i va per un bon camí. Hi confio molt i seguiré treballant per elles i pel Barça. Ja ho veureu, però el Club farà les coses bé per guanyar una Champions”, ha assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut