Rayo Vallecano – FCB Femení (prèvia): Prova d’esforç

Rayo Vallecano – FCB Femení (prèvia): Prova d’esforç

16 h, Gol: Les blaugranes, que iniciaven la jornada com a líders, visiten el cuer en el primer de cinc partits en quinze dies
La quarta jornada de Lliga porta el Barça Femení al camp del Rayo Vallecano aquest diumenge a la tarda. Com diu el tòpic, és un autèntic partit trampa. Les noies de Xavi Llorens iniciaven el cap de setmana com a líders, com les més golejadores i sense encara haver encaixat, mentre que les madrilenyes són cueres, sense punts. Serà el primer de cinc compromisos en 15 dies. I és que dijous el Barça Femení debuta a la Lliga de Campions a Minsk.

Aquesta és la convocatòria per visitar el Rayo Vallecano: Ràfols, Paños, Ane Bergara, Ruth, Melanie, Line Røddik, Gemma, Miriam, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Sandra, Irene, Marta Torrejón, Ange Koko, Andressa Alves i Aitana. Per decisió tècnica, no viatjaven Marta Unzué, Leila Ouahabi, Bárbara Latorre i Olga García.

Les declaracions de Xavi Llorens

“M’agradaria jugar contra un Rayo ben classificat de cara a la motivació de les jugadores. Són conscients de la situació i dels canvis viscuts pel rival, però les intencions que li hem vist amb el Llevant i l’Atlètic no són les d’un equip inferior. Al final de temporada estarà a mitja taula. Res de confiances”.

“L’equip està molt bé i ara, amb la Champions, vénen partits bonics. Alhora, hem de ser realistes; el València també ha començat molt bé, i l’Athletic Club i l’Atlètic de Madrid estan a només dos punts... Això acaba d’engegar”.

“La intenció és que totes les jugadores estiguin endollades, i per això hi ha sorpreses a la convocatòria, sense algunes habitualment titulars i que seran titulars dijous. La garantia que tens amb aquesta plantilla és increïble”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“El Rayo sempre ha estat important a Primera Divisió. Sí que és veritat que l’any passat li van marxar jugadores de molt pes a l’equip, però això no treu que surtin amb moltes ganes i il·lusió de jugar contra el Barça”.

“Hem d’estar molt atentes a la seva sortida. El Rayo sempre ha estat un equip molt lluitador, el qual als equips visitants sempre els ha costat de guanyar; hem d’anar amb compte”.

“Hem fet un gran inici i no hem encaixat gols, però hem de seguir aprenent dels errors que cometem. Sempre s’ha de millorar, la prova la tenim a l’any passat”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut