fcb.portal.reset.password

Line Røddik Hansen ha estat una de les representants futbolístiques del Club en la inauguració de la nova oficina culer a Nova York. La defensa del Barça Femení també ha participat en diversos actes institucionals, socials i solidaris per tota la ciutat nord-americana. “Aquestes activitats són importants. Futbolnet és un programa fantàstic i és una demostració que el Barça és Més que un Club”, manifestava després d’una acció de la Fundació al districte del Bronx.

Explicava: “Només fa un mes que sóc al Barça i és difícil fer-me una idea global del Club però amb activitats com aquestes es veu que és més que futbol”. Amb tot, la danesa es mostrava encantada amb els seus primers dies de blaugrana: “El mes que porto al Club ha estat fantàstic. M’agrada el Club, m’agrada l’equip, m’agrada el futbol que es practica aquí. La temporada ja ha començat, ja hem guanyat i estic desitjant afrontar els reptes que venen”.

Røddik va viatjar a Nova York el dilluns, després de la victòria per 0-4 a Tenerife, i torna a Barcelona aquest dimecres a la nit. S’espera que el dijous es pugui reincorporar als entrenaments de l’equip per preparar el partit de diumenge contra el Santa Teresa a la Ciutat Esportiva (16h, Gol).

Tornar a dalt