Queden 20 dies: així es troba el Rosengard

Queden 20 dies: així es troba el Rosengard

El rival del Barça a la Lliga de Campions ha començat la temporada amb una golejada al Göteborg a la Copa sueca

El 22 de març es disputarà l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre el FC Rosengard i el Barça Femení. Queden, doncs, 20 dies per a la primera gran cita europea. I es podria dir que els dos equips es troben en situacions ben diferenciades. Mentre les catalanes enfoquen l’últim terç de la Lliga, les escandinaves estan en plena preparació: tot just han disputat un partit oficial.

Cal recordar que la competició a Suècia va finalitzar al mes de novembre passat. El Rosengard va culminar l’any com a segon de Lliga i com a campió de Copa. Després de la marxa d’alguna jugadora de renom, com la macedònia Natasa Andonova (PSG), el nou curs el va iniciar al mes de febrer, amb dos amistosos exigents: el primer el va guanyar contra l’Arsenal (2-1) i el segon el va empatar amb el Chelsea (2-2).

Dos partits abans dels quarts

En el primer –i únic fins ara- duel oficial, el conjunt dirigit per Jack Majgaard Jensen es va desfer del Göteborg per un contundent 5-0 als vuitens de la Copa. Abans de rebre el Barça encara disputarà dos compromisos més: un amistós davant del vigent campió de Lliga, el Linköpings (12 de març), i els quarts de final de la Copa, contra el Pitea IF (18 març).

Com el conjunt blaugrana, el Rosengard també ha cedit un bon nombre de jugadores a l’Algarve Cup. Entre elles la veterana davantera Lotta Schelin, peça fonamental tant al seu equip com a la selecció sueca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut