fcb.portal.reset.password

La Copa Catalunya ha quedat oficialment presentada amb una trobada de les capitanes dels quatre equips participants a les semifinals al camp Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès, on es disputarà tota la fase final aquest cap de setmana. Paloma Fernández (Espanyol), Xènia Rollo (Seagull), Noèlia Pérez (Pontenc) i Marta Unzué van compartir uns instants i es van fotografiar amb el trofeu.

La capitana blaugrana es mostrava prudent abans d’afrontar les semis davant del Pontenc, un rival de categoria inferior. “És un partit oficial i estem motivades per lluitar per aquesta Copa”, manifestava. I afegia: “La intenció és seguir agafant confiança, minuts, fer un bon futbol i emportar-nos el partit”. Unzué explicava que les noves incorporacions tenien “il·lusió” per sumar un títol, i que per a les que ja l’han guanyat seria “un orgull” revalidar-la.

Presentació institucional

Abans de la trobada entre capitanes, l’ajuntament de Mollet del Vallès ha estat la seu de la presentació institucional de la Copa Catalunya en categories femenina i amateur. Hi han assistit representants de la Federació Catalana, del consistori de la localitat vallesana, del club local i dels quatre participants a les semifinals de la competició. Xavier Riero, membre de la comissió esportiva, va ser el representant del FC Barcelona.

Tornar a dalt