Paños: “Volem demostrar que volem la Lliga”

Paños: “Volem demostrar que volem la Lliga”

La portera menys golejada de la competició, “amb moltíssimes ganes” d’afrontar el duel amb l’Atlètic de Madrid al Calderón
Un dels noms propis de l’apassionant Atlètic de Madrid-Barça al Vicente Calderón és Sandra Paños. La portera del Barça és la menys batuda de la Lliga amb 3 gols encaixats en 9 partits. Si diumenge juga, tindrà el davant la màxima artillera de la Lliga, Sonia Bermúdez (15), i a la seva companya habitual a la porteria de la selecció, Lola Gallardo.

En una entrevista a ‘L’Hora B’ de Barça TV, la ‘13’ blaugrana explicava:  “És el tancament de l’any i en tenim moltíssimes ganes. Es juga al Vicente Calderón, serà un partit bonic perquè l’Atlètic de Madrid és un rival competitiu i volem donar la cara, treure el partit per seguir líders i per demostrar que som el Barça i que volem la Lliga”.

De la seva bona ratxa sota pals i de l’amenaça de Sonia, manifestava: “No t’has d’obsessionar amb una sola jugadora, sinó en el global. L’Atlètic juga molt bé al futbol”. I afegia: “No hem de tenir por a Sonia, sinó treballar en equip. Que no encaixem gols és gràcies al treball defensiu de l’equip. Ens causen poc perill”.

El de diumenge al Calderón serà també un duel de porteres. De la seva homòloga matalassera, Lola Gallardo, Sandra Paños apuntava: “És una grandíssima portera, molt decisiva. Una noia amb caràcter, que crec que ens assemblem. És molt completa”.

Finalment, l’alacantina mirava més enllà per assenyalar els seus plans per a la resta de la temporada: “Els objectius són millorar els registres de gols, seguir creixent i aprenent, no patir lesions i que l’equip estigui unit. I aconseguir títols”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut