Montpeller HSC – FC Barcelona Femení: Test de nivell

Montpeller HSC – FC Barcelona Femení: Test de nivell

18.30h: L’equip disputa el segon amistós de la pretemporada davant un dels equips punters de la Lliga francesa
El Barça Femení afronta aquest divendres  a la tarda el segon amistós de la pretemporada després del debut al camp del Seagull (0-3). En el context de l’ASPTT Summer Tour, el conjunt blaugrana disputa dues proves exigents a la localitat francesa d’Albi. La primera és la d’aquest divendres (18.30h) davant el Montpeller i la segona serà diumenge (17h) contra el quadre local, també de la Primera Divisió gala.

Així, les noies de Xavi Llorens viatjaven a Albi amb 18 futbolistes. Es quedaven a Barcelona la portera Andrea Giménez, les internacionals sub19 Sandra Hernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí i la lesionada Leire Landa. Cal recordar que després d’aquest doble compromís, al Barça Femení només li faltarà disputar la Copa Catalunya abans del debut de Lliga a Tenerife, el 4 de setembre.

El Montpeller, per la seva banda, arriba a la cita amb més rodatge per la imminència de l’inici del seu campionat. És l’alternativa a la supremacia de l’Olympique de Lió i el París Saint-Germain. L’exequip d’Andressa Alves –qui precisament acaba els Jocs aquest divendres- i l’actual club de l’exblaugrana Virginia Torrecilla. Una prova de molt alt nivell.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut