fcb.portal.reset.password

A dos dies per a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb el Twente al Mini (dimecres, 18.30h), la capitana del Barça Femení, Marta Unzué, visitava l’Hora B de Barça TV per parlar del gran duel. “Tot el que sigui guanyar ho firmo i si és sense encaixar, perfecte”, reconeixia.  En aquest sentit, feia una crida al Mini: “Que vingui molta gent,  és una bona hora, serà un bon partit i necessitem el suport de l’afició. És un plus”.

La ‘4’ blaugrana apuntava una de les claus de l’eliminatòria: “Tècnicament són un punt inferiors, però tenen a favor el físic. Serà important finalitzar les jugades per no donar opció de contraatacs”. I és que serveix de referència el que va passar fa un any, amb doble triomf culer, a la mateixa ronda. “Ens motiva saber-nos una mica favorites”, admetia Unzué. Alhora, tenia clar que per arribar als quarts caldrà “treballar, treballar i treballar”.

El sorteig de l'Eurocopa femenina 2017

La UEFA ha realitzat el sorteig del Campionat d'Europa Femení de 2017, en el que Espanya, selecció amb una forta representació blaugrana, es veurà les cares a la fase de grups amb Anglaterra, Escòcia i Portugal. A més, la selecció danesa de Line Røddik s'enfrontarà a Holanda (amfitriona), Noruega i Bèlgica. 
Tornar a dalt