Xavi Llorens: “Lluitarem fins al final”

Xavi Llorens: “Lluitarem fins al final”

El tècnic blaugrana i Marta Torrejón, “amb totes les garanties” abans d’afrontar la fase final de la Copa de la Reina

El Barça Femení afronta a partir d’aquest divendres (17 hores, Gol) la fase final de la Copa de la Reina a Las Rozas. El rival de les semifinals serà el València, un dels conjunts més en forma de l’última fase de la temporada. Abans de l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva i del viatge a Madrid, l’entrenador Xavi Llorens i la defensa Marta Torrejón han atès els mitjans amb plena confiança en l’equip.

El tècnic tindrà les baixes de les lesionades Andressa Alves i Miriam Diéguez i per decisió tècnica no hi seran Ane Bergara i Sandra Hernández. La llista: Laura Ràfols, Sandra Paños, Andrea Giménez, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Gemma, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Irene, Marta Torrejón, Bárbara, Olga García, Ange Koko i  Aitana.

Les declaracions de Xavi Llorens:

“Serà molt complicat i igualat, decidiran els petits detalls. Ens coneixem moltíssim, no hi haurà cap sorpresa i sobre el camp s’haurà de demostrar qui és millor”.

“A Andressa no la tenim al 100% des de Suècia i ha estat una baixa molt important, com va ser la de Line i com és ara la de Miriam. Són jugadores normalment titulars, però tenim una plantilla àmplia i motivada. I estem acostumats a jugar semifinals”.

“Vull guanyar la Copa. Vull acabar quan toqui, lluitarem fins al final i intentarem jugar diumenge al matí”.

“El problema de fer balanç dels onze anys ara és que encara estem en plena competició. A partir de setembre, des de la distància, podré fer una anàlisi de veritat. Crec que és positiu tot el que hem fet”.

“Un fracàs hauria estat fer les coses molt per sota del nivell que pot oferir l’equip, i no ha estat així. Ha competit, ha donat la cara i no se li pot dir res”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“Estem motivades després de dos anys a les portes dels títols. Estem amb totes les garanties de competir aquesta Copa. Amb moltes ganes i molta il·lusió”.

“Es deixa de banda el cansament i la llarga temporada. S’ha d’estar a totes”.

“El València sempre ens ho posa molt difícil, però som el Barça i intentarem fer el nostre partit i guanyar-lo. Plantejarem un partit seriós, defensivament hem d’estar molt fortes”.

“És especial que siguin els últims partits de Xavi Llorens. Li agraïm tot el que ha fet aquests anys pel futbol femení i per aquesta casa. L’evolució ha estat impressionant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut