Line Røddik Hansen, de l’Olympique de Lió al Barça Femení

Line Røddik Hansen, de l’Olympique de Lió al Barça Femení

La defensa de la selecció danesa es converteix en la cinquena incorporació del conjunt blaugrana

Line Røddik Hansen jugarà al FC Barcelona Femení a la temporada 2016/17. De 28 anys, pot actuar de central i de lateral per la banda esquerra. Procedeix de l’Olympique de Lió, l’actual campió d’Europa, on ha estat el darrer mig any. Abans, la danesa havia vestit les samarretes d’altres clubs de renom del vell continent, com ara el Rosengard (2014-16), el Tyresö (2010-14) o el Brondby (2007-2010).

Considerada la millor jugadora de Dinamarca del 2010, ha disputat més de 100 compromisos amb la seva selecció.

La cinquena cara nova

Aquest divendres al matí, Røddik Hansen superava les proves mèdiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva i posteriorment firmava el contracte que la vincula amb el Club.

D’aquesta manera, la defensa es convertia en la cinquena incorporació després d’Andressa Alves (Montpeller), Leila Ouahabi (València), Andrea Giménez (Espanyol) i Aitana Bonmatí, del filial.

Les declaracions de Line Røddik Hansen

“Estic molt contenta. El FC Barcelona és un club fantàstic i tinc una sensació molt especial, és un somni”

“Conec la llarga història del Club i he vist alguns partits del Femení. M’agrada l’estil de joc, la seva tàctica, que vol la possessió de la pilota. Tinc moltes ganes de jugar aquí”.

“Jugo tant de central com de lateral per l’esquerre, crec que sóc una defensa amb bona sortida de pilota”.

“El canvi de Suècia a França va ser molt gran. A l’Olympique de Lió vaig evolucionar com a persona i com a jugadora, per treballar amb les millors del món cada dia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut