La Reial Societat, el rival de quarts de la Copa de la Reina

La Reial Societat, el rival de quarts de la Copa de la Reina

El duel es disputarà el dissabte 3 a San Sebastián de las Reyes i el guanyador s’enfrontarà a València o Athletic Club a semis

Aquest dimarts s’ha celebrat el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina i el Barça ha quedat aparellat amb la Reial Societat. El partit es disputarà el dissabte 3 de juny, a les 10 hores, a l’estadi Matapiñonera de San Sebastián de los Reyes (Madrid), la seu de la primera fase.

Aquesta temporada, Reial Societat i Barça s’han enfrontat dues vegades a la Lliga. A la primera volta, en la tercera jornada, les blaugranes es van imposar per 2-0, i a la segona, a Zubieta, el resultat va ser de 0-3.

Cal recordar que els participants en el torneig del KO són els vuit primers classificats a la Lliga. La resta d’encreuaments són els següents:

Athletic Club – València
Atlètic de Madrid – Rayo Vallecano
Granadilla -Llevant

Fase final a Las Rozas

Així, el que superi el duel entre Reial Societat i Barça es veurà les cares amb el vencedor de l’Athletic Club - València. La fase final de la Copa de la Reina –com la temporada passada– es disputarà en format de Final a Quatre a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, del 16 al 18 de juny.

Les valoracions de la segona capitana, Laura Ràfols

“L’equip té moltes ganes de competir i de guanyar aquesta Copa, després de no haver pogut aconseguir la Lliga. Animem l’afició i la gent a estar motivades”.


“Com a equip devem aquesta Copa a l’afició després del suport que hem rebut durant tota la temporada. Seria una bona manera de donar-li les gràcies”.

“Sabem que la Reial és un equip complicat i que en un duel a noranta minuts poden passar moltes coses, però l’equip està molt motivat a poder guanyar la Copa”.

“Ens hem de centrar només en la Reial i a competir fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut