La gespa del Miniestadi, l’escenari de la celebració d’una fita històrica

La gespa del Miniestadi, l’escenari de la celebració d’una fita històrica

Les jugadores del FC Barcelona Femení es van classificar per a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League després de derrotar el Rosengärd

180 minuts d’eliminatòria després, el FC Barcelona Femení havia fet història. Les de Xavi Llorens havien derrotat el FC Rosengärd, també en el partit de tornada (2-0), i havien assolit una fita mai abans aconseguida ni pel Club ni per cap equip de la Lliga estatal: jugar les semifinals de la UEFA Women’s Champions League i ser entre els quatre millors equips d’Europa.

L’alegria es va desfermar amb el xiulet final, quan els gols de Jenni Hermoso i Mariona Caldentey van passar a formar part dels millors moments de la història del FC Barcelona. Les jugadores, conscients que havien aconseguit fer realitat el somni de les semifinals, ho van celebrar sobre la gespa del Miniestadi, amb els 7.350 espectadors que van omplir l’estadi blaugrana, en la segona millor entrada de la història en un partit del futbol femení blaugrana –la primera havia estat la temporada passada, contra el PSG, precisament el rival de les de Xavi Llorens a les semifinals.

La festa es va traslladar al vestidor, on l’equip va rebre la visita del president Josep Maria Bartomeu, els membres de la Junta Directiva Jordi Mestre i Maria Teixidor i el director d’esports professionals, Albert Soler. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut