Jenni Hermoso: “Estem preparades per a París”

Jenni Hermoso: “Estem preparades per a París”

“Creiem en la remuntada i lluitarem fins al final en aquests 90 minuts per continuar somiant”, confessa la ‘10’ blaugrana abans de la tornada de semifinals de la Lliga de Campions contra el PSG

A poques hores de la tornada de semifinals de la UEFA Women’s Champions League, Jennifer Hermoso, del FC Barcelona Femení, ha manifestat en una entrevista a Barça TV que “l’equip està preparat per a París”. “Estem il·lusionades i amb l’esperança de fer un bon partit”, ha afegit la ‘10’ blaugrana. Després de l’1-3 de l’anada, la davantera té clar que “s’han d’aprofitar totes les oportunitats perquè no n’hi haurà gaires”. A més, ha dit: “Lluitarem fins al final perquè creiem en la remuntada i volem continuar fent història”.

Hermoso ha declarat que el PSG que les va eliminar als quarts de final l’any passat no té res a veure amb el que s’han trobat aquesta vegada: “Tenen un nou entrenador, el seu plantejament és totalment diferent, però, tot i així, érem conscients que jugàvem amb un dels millors equips d’Europa”. A més, la davantera ha analitzat la manera de jugar de les parisenques al Miniestadi: “Van jugar molt bé, ja que van saber aprofitar les ocasions, i van tornar cap a casa amb un avantatge de tres gols”. 

Pel que fa a la baixa d’Andressa Alves, la brasilera no s’ha pogut recuperar a temps i es perdrà la tornada de semifinals: “Per a nosaltres és una baixa molt important perquè té molta experiència i juga amb les millors del món, però tenim un equip que pot suplir-la perfectament”, ha conclòs la davantera. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut