Granadilla Egatesa de Tenerife - FC Barcelona Femení: Debut imponent (0-4)

Granadilla Egatesa de Tenerife - FC Barcelona Femení: Debut imponent (0-4)

Les blaugranes se’n duen els tres primers punts de la Lliga en un dels camps més complicats de la competició gràcies als gols de Jennifer, Olga Garcia i Irene

La primera jornada de la Lliga regular ha portat a les noies de Xavi Llorens a debutar en el camp de les mateixes rivals que l’any passat, el Granadilla Egatesa de Tenerife. Les petites dimensions del terreny de joc i la calor sufocant han complicat el joc de les blaugrana. Tot i això, amb debut de la brasilera Andressa Alves, el Barça ha sabut reaccionar durant la segona part i endur-se la victòria amb gols de Jennifer Hermoso (min 46), un doblet d’Olga Garcia (min 51, min 59) i Irene (min 88).

El Municipal de la Hoya del Pozo ha complicat molt la primera part de les blaugrana. Les petites dimensions no deixaven crear joc al mig del camp i la pilota no arribava a les quatre atacants. Pel que fa a la ofensiva rival,  les esperances del Granadilla han estat concentrades en pilota parada, però una defensa blaugrana molt concentrada ha impedit que les canàries s’avancessin en el marcador.

L’espectacle ha arribat a la segona part quan les blaugranes han reactivat el joc i el mig del camp ha sabut connectar amb les atacants. Amb només 14 minuts, el Barça s’ha avançat en el marcador amb 3 gols. Jennifer Hermoso ha estat la protagonista del primer gol de la Lliga en el  minut 46 i Olga Garcia marcava un doblet amb un espectacular segon gol des de mig del camp (min 51, min 59). Irene del Rio sentenciava el partit en el minut 88. Les blaugrana marxen de Tenerife  amb una treballada victòria i molt bones sensacions de cara a conquistar el títol que se’ls hi va escapar l’any passat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut