Golejada catalana amb gols culers (0-5)

Sis barcelonistes juguen i dues d’elles, Alexia i Olga García (2), marquen a Galícia
Sis jugadores del primer equip del Barça Femení han disputat aquest dijous un amistós amb la selecció catalana a Pontevedra, davant de Galícia. Ràfols, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Olga García i Alexia han estat titulars, mentre que Aitana ha entrat al segon temps de la golejada de Catalunya per 0-5.

El conjunt dirigit per Natàlia Arroyo, molt superior en tot moment, ha encarrilat el partit ben aviat. Al minut 6, Carol Férez firmava el 0-1 i, al 8, Alexia ampliava l’avantatge amb un gran gol des de la frontal. Abans del descans, Vicky Losada enviava la pilota al pal i Olga Garcia s’apuntava un doblet que sentenciava el duel.

A la segona part, Catalunya ha seguit atacant i creant múltiples ocasions, com una doble rematada al pal d’Alexia. El 0-5 definitiu seria obra d’Eva Llamas.