FC Twente Vrouwen – FC Barcelona Femení (prèvia): A rematar-ho!

FC Twente Vrouwen – FC Barcelona Femení (prèvia): A rematar-ho!

19 hores, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: Les blaugrana es juguen ser a quarts de la Champions amb el bagatge de l’1-0 de l’anada
Ser o no ser a quarts de final de la Lliga de Campions. Aquesta és la qüestió que el Barça Femení ha de resoldre al FC Twente Stadion aquesta tarda. L’1-0 de l’anada i el precedent del curs passat –el Barça va eliminar les holandeses per un doble 0-1- conviden a l’optimisme. Però les noies dirigides per Xavi Llorens hauran de donar el màxim per imposar-se a un rival potent físicament i esperonat per la seva afició (ja hi havia 6.500 entrades venudes el dimarts).

Un altra motiu per a l’esperança és la lluent trajectòria aquest curs. Malgrat l’últim empat al camp del Betis, l’equip suma 12 victòries en els 13 compromisos disputats a la Lliga i a Europa.

Aquest serà el sisè partit del Barça Femení en 18 dies, el penúltim d’una autèntica marató en què totes les futbolistes han disposat de minuts.

El cos tècnic culer es va emportar a Holanda les 17 jugadores del primer equip disponibles, a més de Vicky Losada, no inscrita a aquesta ronda. Ane Bergara continua de baixa per problemes en un turmell i tampoc hi seran les quatre internacionals sub-20 (Mariona, Sandra, Patri i Aitana).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut