FC Minsk – FC Barcelona Femení (prèvia): Motius per il·lusionar-se

FC Minsk – FC Barcelona Femení (prèvia): Motius per il·lusionar-se

15 hores (CET): Les blaugrana debuten a la Lliga de Campions en un gran moment de forma
“És la competició que més il·lusió els fa a les jugadores”. Això deia el tècnic Xavi Llorens a l’atenció als mitjans prèvia al debut del Barça Femení a la Lliga de Campions. Serà al camp del FC Minsk aquest dijous en una tarda que es preveu plujosa, ventosa i freda. Però res atura les ganes de les culers, que tenen dos motius de pes per deixar-se portar l’optimisme: el gran inici de Lliga –amb 4 victòries en 4 jornades- i la meritòria trajectòria en la passada edició, on van caure a quarts amb el cap ben alt.

Aquesta és la referència que es pren l’equip. Igualar o intentar superar els registres del curs anterior. El seu primer escull serà un FC Minsk, l’indiscutible dominador del futbol bielorús. Té fama de ser un conjunt físic i va fer un paper remarcable a la fase prèvia.

Al FC Minsk Stadium, de gespa artificial, el Barça Femení estrenarà l’equipació verda. Es tracta del segon dels cinc compromisos que el Barça disputarà en quinze dies. La tornada de l’eliminatòria està prevista per dimecres que ve, a les 17 hores, al Miniestadi.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut