FC Barcelona Femení – València (prèvia): Prova de foc per a la final

FC Barcelona Femení – València (prèvia): Prova de foc per a la final

17 hores, Gol: Els dos equips volen culminar la seva bona temporada amb la Copa de la Reina a Las Rozas, a uns 40 graus

16 de juny, Ciudad del Fútbol de Las Rozas. A partir de les 17 hores, Barça Femení i València buscaran un lloc a la final de la Copa de la Reina. Segon i tercer, respectivament, a la Lliga, prometen un duel apassionant sota un sol de justícia i asfixiant: es preveu una temperatura propera als 40 graus a l’hora del partit.

En la que serà la novena semifinal de Copa consecutiva per al Barça, ambdós equips intentaran arrodonir una bona temporada amb un títol. El duel ho tindrà tot, des de les dues defenses menys batudes de la Lliga fins a dues de les tres màximes golejadores del campionat: Jenni Hermoso (35) i Mari Paz Vilas (28).

Tot és possible

Els precedents conviden a pensar en un enfrontament molt equilibrat. En el més recent, corresponent a l’antepenúltima jornada de Lliga, van ser les culers les que van emportar-se els tres punts de Paterna gràcies a una solitària diana de Marta Unzué.

D’altra banda, serà segur l’últim partit d’un dels dos entrenadors. I és que Xavi Llorens i Cristian Toro ja han anunciat que no continuaran a la banqueta la propera temporada. Els dos tècnics tenen absències de pes. El blaugrana no podrà comptar amb les lesionades Andressa Alves i Miriam Diéguez, mentre que el xe no tindrà la capitana Ivana Andrés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut