FC Barcelona Femení – UD Tacuense (prèvia): Primer és la Lliga

FC Barcelona Femení – UD Tacuense (prèvia): Primer és la Lliga

16 hores, Gol: Les blaugranes busquen la novena victòria davant del penúltim just abans del duel amb el Twente

L’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions –dimecres al Mini– amb el Twente plana a l’horitzó, però abans el Barça Femení buscarà continuar amb la dinàmica triomfal a la Lliga. Aquest diumenge rep el Tacuense, acabat d'ascendir i penúltim classificat.

Les noies de Xavi Llorens es van col·locar líders en vèncer el derbi per 1-6, amb un gol de Bárbara Latorre que ha fet la volta al món. Els números parlen per si sols: 8 victòries en 8 jornades, amb 33 dianes a favor i una en contra.

Andressa torna, i Ane, baixa

Per a aquest partit el cos tècnic recupera Andressa Alves, que ja va tornar del Brasil, on havia de resoldre uns temes burocràtics. En canvi, segons han comunicat els Serveix Mèdics del Club, Ane Bergara té molèsties al turmell esquerre i serà baixa. La seva evolució en marcarà la disponibilitat de cara a propers compromisos.

Les declaracions de Xavi Llorens

“El Tacuense es tancarà bastant al darrere, esperant la seva oportunitat i sortir a la contra. Hem de treballar amb paciència els noranta minuts, el perill és que hi hagi un excés de confiança”.

“No tens gaires referències per explicar. Sabem que és un equip ordenat, que hi posa ganes, que no s'hi juga res i que és la primera vegada que s’enfronta al Barça. Tot això és molt complicat per a nosaltres”.  

“Les millores sempre hi poden ser a tots els nivells. El que hem de fer és mirar de gaudir més del minut 1 al 90”.

“Un gol com el que es va veure en el derbi ens beneficia. I més si la ‘culpable’ és una jugadora com la Bárbara, una noia molt prudent, a qui no li agrada gaire sortir a la premsa. Crec que fins i tot li fa vergonya haver fet el gol”.

Les declaracions d’Irene del Río

“És un partit que pot tenir cert perill, després de molts dies amb poc temps de descans i competint. És un equip que acaba d’ascendir, que porta tres empats i encara no ha guanyat, però ha tingut un inici difícil, amb rivals complicats. És clar que no ens podem confiar”.

“No podem pensar encara en el Twente. Cada partit a la Lliga per a nosaltres és importantíssim, sabem que no ens podem deixar i que hem d’intentar rendir en cada partit”.

“Estic intentant aportar tot el que puc a l’equip. Aquest any hi ha una plantilla d’un nivell brutal. Amb tants partits s’ha de dosificar i sabem que totes tindrem l’oportunitat d’entrar”.

“Si hi ha un gol així sabem que és Bárbara qui el pot fer. La seva velocitat no la tenim les altres i ens va agradar molt com va lluitar la pilota fins al final. Aquestes ganes representen també les de l’equip de marcar i guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut