FC Barcelona Femení – UD Granadilla (prèvia): Que segueixi rodant!

FC Barcelona Femení – UD Granadilla (prèvia): Que segueixi rodant!

16 hores, Gol: El conjunt blaugrana busca tres punts importants amb la moral alta després del primer partit de l’any

Aquest diumenge a la tarda (16h) comença la segona volta de la Lliga Iberdrola a la Ciutat Esportiva amb el Barça Femení rebent el Granadilla de Tenerife. Es tracta del segon partit de l’any i del primer de la segona volta. Les culers són segones, a quatre punts de l’Atlètic de Madrid, que va vèncer 0-3 al Rayo en un partit avançat. En canvi, el tercer classificat, el Llevant, perdia amb la Reial Societat (2-1) i podria distanciar-se.

Precisament, el Barça arriba a la cita amb l’embranzida de la gran victòria de la setmana passada davant les granota al Miniestadi (4-0). És la línia a seguir.

Rival exigent

El cos tècnic blaugrana no podrà comptar amb la portera Sandra Paños, que es va lesionar en l’escalfament de la jornada anterior. L’entrenador Xavi Llorens ja va explicar que Laura Ràfols se situarà sota pals i que Andrea Giménez, amb fitxa del B, completarà una convocatòria que es coneixerà just abans del matx.

No ho tindran gens fàcil les jugadores barcelonistes aquesta tarda a Sant Joan Despí. El rival, el Granadilla, ha deixat de ser una revelació per convertir-se en una realitat. És un ferm candidat a repetir la classificació per la Copa del curs passat. Ara és sisè amb només tres derrotes acumulades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut