FC Barcelona Femení – Saragossa CFF: Golejada molt treballada per encarar la tornada de Champions (3-0)

Les blaugranes tot i dominar clarament el partit i gaudir de múltiples ocasions suen de valent per assolir un triomf important que les permet seguir líders a la Lliga amb cinc victòries consecutives

El Barça Femení ha sumat un triomf molt important i molt treballat davant el Saragossa CFF al Miniestadi. Les de Xavi Llorens han fet un partit molt seriós que han dominat amb claredat, però no ha estat fins als minuts finals que han pogut segellar el triomf amb tres gols en sis minuts. Jenni Hermoso amb dues dianes i Alèxia Putellas han estat les golejadores d’una victòria que permet a les blaugranes liderar la Lliga amb cinc triomfs seguits.

La Lliga tornava en acció per al Barça Femení. El calendari no dóna treva a les de Xavi Llorens i gairebé sense temps a pair la gran victòria assolida a Minsk en l’anada dels setzens de la Champions (0-3), les blaugrana han afrontat la cinquena jornada de Lliga davant el Saragossa. El partit s’ha disputat al Miniestadi, escenari on les blaugranes també jugaran aquest dimecres la tornada de la Champions.

Multitud d’ocasions blaugrana

Les noies de Xavi Llorens han gaudit aviat de bones accions d’atac de les botes d’Olga i Alexia. Sabien que el rival arribava a Barcelona amb només dos punts de 12 possibles, però no ho posarien fàcil. Amb el Saragossa tancat a l’àrea la pressió blaugrana ha estat asfixiant, però faltava materialitzar les ocasions. La més clara de la primera meitat l’ha tinguda Patri Guijarro, que després de rebre una gran passada entre línies no ha pogut superar en l’un contra un la portera del conjunt aragonès. L’ofensiva de les visitants en els primers 45 minuts només ha arribat en alguna acció aïllada que Ràfols ha evitat sense problemes.

El pas pels vestidors ha activat encara més el perill blaugrana. I és que en només cinc minuts el Barça ha tingut fins a cinc ocasions clares consecutives. Però els xuts d’Alexia, Olga, Marta Torrejón, Jenni Hermoso i Andressa Alves s’han quedat molt a prop d’inaugurar el marcador. El control del joc era absolut de les blaugranes que movien la pilota amb molt bon criteri i arribaven amb molt perill sobre l’àrea defensada per Lucía Fuertes. Era un taqui-gol continu. Les ocasions gairebé eren innumerables, però la sort no estava acompanyant a les jugadores culers.

Premi a la persistència

A l’altre bàndol, s’aferraven amb tot defensant el resultat amb cos i ànima però l’assetjament del Barça era constant, sense frenar-se en cap moment. Les noies de Xavi Llorens lluitaven amb tot i no es rendien en cap moment. La constància i la persistència blaugrana ha tingut finalment el premi buscat amb un penal a favor comés sobre Patri Guijarro, després d’una gran maniobra a dins l’àrea. Jenni Hermoso l’ha transformat per celebrar el gol amb entusiasme pel que havia costat.

A partir d’aquest moment, el Saragossa ha abaixat els braços i el Barça ha tancat la victòria amb un golàs de vaselina d’Alexia Putellas i un últim de Jenni Hermoso per fer un doblet que significava el 3-0 final. Un resultat que serveix per seguir líders de la Lliga Iberdrola, sumar el cinquè triomf consecutiu, seguir sense encaixar cap gol a la Lliga – 19 gols a favor i cap en contra - i afrontar amb confiança la tornada de la Champions del proper dimecres al Miniestadi.