FC Barcelona Femení – RCD Espanyol (prèvia): Tarda de derbi al Mini

FC Barcelona Femení – RCD Espanyol (prèvia): Tarda de derbi al Mini

16 hores, Gol: Culers i periquites es veuen les cares en un duel important per a la part alta i baixa de la Lliga femenina

Aquest dissabte a les 16 hores es reprèn la Lliga femenina amb un transcendental derbi al Miniestadi. El Barça hi arriba segon a quatre punts del líder, l’Atlètic de Madrid, mentre que l’Espanyol és penúltim, a un punt de la salvació.

Les blaugranes només han pogut completar un entrenament amb tot el grup abans del duel. I és que fins a deu jugadores van disputar l’Algarve Cup amb les seves seleccions. De fet, nou es van proclamar campiones amb Espanya, amb gol de Leila Ouahabi a la final.

Respecte a l’última jornada, el cos tècnic Xavi Llorens recuperarà Line Røddik, Jenni Hermoso i Andressa Alves –ja amb l'alta mèdica– per a un derbi que feia cinc anys que no es disputava al Miniestadi. A la primera volta, el resultat va ser d’1-6 en un duel que quedarà també en el record pel golàs de Bárbara Latorre.

Les declaracions de Xavi Llorens

“En 24 hores ens hem de mentalitzar que juguem un partit molt important davant d’un rival que ens costarà molt, que estarà motivat. Està en una situació difícil, però està capacitat per sortir-ne. És un Espanyol molt diferent del de la primera volta”.

“No podem cometre més errors. Si ho guanyem tot disputarem la Lliga. Si no és així, donaríem massa avantatge a l’Atlètic de Madrid. Vull un Barça ambiciós, que vulgui lluitar per la Lliga fins a l’última jornada i, si pot ser, arribar-hi amb avantatge. Hem de fer un pas endavant”.

“Tinc 23 jugadores disponibles i qualsevol podria ser titular. Totes competeixen en cada entrenament, podríem treure dos equips amb garanties”.

“Hem de tenir clar que ens vénen sis partits en 22 dies i, com que ens agrada la marxa, volem jugar-ne sis més en 22 dies d’aquí a un mes. Ens hem d’oblidar de les errades comeses i mentalitzar-nos que tenim un equip competitiu i guanyador”.

Les declaracions de Leila Ouahabi

“L’equip té moltes ganes de competir el derbi d’aquest cap de setmana. Tenim la il·lusió de sempre per fer el nostre treball. Ja hem arribat totes, estem juntes i intentarem competir al millor possible”.

“Em trobo en un moment bastant bo, estic en bona dinàmica. Vull continuar així. La gent està molt contenta pel que s’ha aconseguit i físicament estem molt bé”.

“Un derbi sempre és emocionant. Nosaltres anem partit a partit, aquest n’és un més i volem guanyar tots els que queden. Ens centrem en nosaltres mateixes, a no fallar”.

“És molt important que l’afició vingui, que estigui amb nosaltres. Això ens motiva molt. Jo l'animo que vingui a gaudir del derbi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut