FC Barcelona Femení – RCD Espanyol: Primer títol en joc

FC Barcelona Femení – RCD Espanyol: Primer títol en joc

12 h, Esport3: El conjunt blaugrana arriba amb força a la final de la Copa Catalunya a Mollet del Vallès
El primer trofeu de la temporada es disputa aquest diumenge al migdia a Mollet del Vallès. És la gran final de la Copa Catalunya, que enfrontarà el Barça Femení amb l’Espanyol. Les blaugranes hi van accedir golejant el Pontenc per 20-0, mentre que les blanc-i-blaves es van desfer del Seagull als penals (0-0). I és que les noies de Xavi Llorens han iniciat el curs amb molta força, comptant per victòries els quatre compromisos de preparació.

El cos tècnic blaugrana torna a comptar amb tota la plantilla, amb les excepcions d’Andressa Alves (que s’hi incorpora a mitjans de la setmana que ve, després de participar en els Jocs de Rio i del pertinent descans) i de la lesionada Leire Landa.

El Barça vol ampliar el seu avantatge al capdavant del palmarès de la competició. Suma sis Copes Catalunya, una més que l’Espanyol. Les culers han guanyat sis de les darreres set edicions.

Però davant tindrà un Espanyol que s’ha reforçat de valent aquest estiu. Així, serà la primera vegada que les exblaugranes Cristina Baudet i Nuria i Pilar Garrote es vegin les cares amb el seu anterior club.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut