FC Barcelona Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Tarda de futbol a casa

FC Barcelona Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Tarda de futbol a casa

16 hores, Gol: Les blaugranes, en plena persecució del líder, reben al Mini un Rayo a l’alça
Tarda de futbol a can Barça. Per primer cop aquesta temporada un partit de la Liga Santander (20.45 hores) en succeirà un altre de la Lliga Iberdrola al Miniestadi (16 hores). Primer, les noies que dirigeix Xavi Llorens rebran el Rayo Vallecano, i, posteriorment, els de Luis Enrique es veuran les cares amb el Leganés.

Són tres punts vitals per al Barça Femení, que és segon a la Lliga. El líder, l’Atlètic de Madrid, vencia in extremis la Fundación Albacete (1-0) en un partit avançat de la 19a jornada i s’escapava provisionalment a set punts. Ho deia Llorens: la línia que cal seguir és la de la setmana passada a Zubieta, on l’equip va vèncer amb seriositat i autoritat (0-3).

El tècnic culer no podrà comptar amb Line Røddik, que, amb una lesió en un adductor, s’unia a la baixa de Bárbara Latorre. La convocatòria es coneixerà instants abans del duel amb un Rayo clarament a l’alça. Res té a veure amb el que va caure 0-4 a la primera volta. Des de la incorporació de la davantera Natalia Pablos ha estat un altre, i al Mini ho voldrà demostrar.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut