FC Barcelona Femení – París Saint-Germain (prèvia): Ja no és un somni

FC Barcelona Femení – París Saint-Germain (prèvia): Ja no és un somni

18 h, Barça TV i streaming a www.fcbarcelona.cat i Facebook: Les blaugranes reben de nou el totpoderós PSG en unes històriques semifinals de la Lliga de Campions que han deixat el Mini sense entrades des de fa dies

I finalment ha arribat el dia. Enmig d’un trepidant cap de setmana en clau culer, el Barça Femení disputa aquest dissabte l’anada de les seves primeres semifinals de la Lliga de Campions. Les noies dirigides per Xavi Llorens s’ho han ben guanyat després de deixar enrere Rosengärd, Twente i Minsk. Ara les espera ni més ni menys que el París Saint-Germain, el mateix que les va eliminar als quarts de l’edició anterior.

El primer partit d’aquella memorable eliminatòria va col·locar en 8.369 el rècord d’assistència al Miniestadi en un matx de futbol femení. De nou es preveu una festa al feu blaugrana, que des de dimecres té totes les seves entrades retirades. En total es van distribuir gratuïtament 12.975 tiquets. Es preveu, doncs, una altra tarda històrica, a l’alçada de la trajectòria barcelonista a la màxima competició continental.

Favoritisme francès

I és que ningú es vol perdre un duel de màxim nivell. El Barça hi arriba en un gran moment de forma, ja que entre Lliga i Champions ha vençut els últims deu compromisos. Aquesta dinàmica l’ha portat a recuperar el liderat de la competició domèstica. El PSG, en canvi, és tercer a la Lliga i veu perillar la seva participació continental la propera temporada en el cas de no coronar-se campió d’Europa.


El rival que es trobaran els aficionats presentarà algunes variacions respecte al de fa un any. La més significativa possiblement és la presència de dues velles conegudes: Vero Boquete i Irene Paredes. Les franceses van suplir la marxa de referents amb altres jugadores de renom. Tot per mantenir un equip de luxe i favorit al títol. Tot per posar a prova la capacitat somiadora del Barça, a només dos partits de la final de Cardiff. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut