FC Barcelona Femení – FC Twente Vrouwen (prèvia): A repetir la història

FC Barcelona Femení – FC Twente Vrouwen (prèvia): A repetir la història

18.30h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat: El Miniestadi obre el foc dels vuitens de final en la reedició del duel de la Champions League anterior
Un any després, Barça i Twente es tornen a reptar als vuitens de final de la Lliga de Campions. Llavors, les culers es van imposar per un doble 1-0 i van continuar un camí memorable a Europa. Aquesta vegada, però, l’ordre dels escenaris ha canviat. L’anada es disputa aquesta tarda al Miniestadi, amb unes blaugranes pletòriques de confiança per les 11 victòries en els 11 compromisos oficials.

Es trobaran un Twente amb una plantilla sensiblement diferent, però amb un similar potencial físic. Després de superar el FC Minsk als setzens de final, el Barça tornarà a necessitar el suport de l’afició per obtenir un bon resultat per afrontar la tornada amb garanties. Així arribarà a l’equador de la marató de set partits en 22 dies.

El cos tècnic seguirà sense poder comptar amb Ane Bergara, amb molèsties al turmell esquerre. Tampoc hi seran les mundialistes sub-20: Mariona, Sandra, Patri i Aitana. I la flamant fitxatge, Vicky Losada, no està inscrita en aquesta ronda. Amb tot, la defensa del filial, Ona Batlle, completarà la convocatòria de 18 futbolistes.      
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut