FC Barcelona Femení – FC Rosengärd (prèvia): La història us espera

FC Barcelona Femení – FC Rosengärd (prèvia): La història us espera

19 hores, Barça Tv i streaming a fcbarcelona.cat: Les blaugranes, amb un 0-1 de l’anada, busquen arribar a les semifinals de la Champions per primera vegada

Somiar és gratuït al Miniestadi. Aquest escenari dictarà sentència d’una eliminatòria amb el Rosengärd suec que pot situar el Barça Femení entre els quatre millors d’Europa,  a les semifinals de la Lliga de Campions, on mai abans ha arribat. Parteix amb el valuós 0-1 aconseguit fa una setmana a Malmö gràcies al gol de Leila Ouahabi.

Llavors, el conjunt blaugrana va innovar un 3-4-3 inicial que va desconcertar i sotmetre les sueques en un exquisit primer temps. El dibuix tàctic culer és una gran incògnita aquesta tarda. En canvi, no hi ha cap dubte que, com a l’anada, les locals voldran la pilota i ser protagonistes. Les visitants, per la seva banda, hauran d’assumir riscos per trobar el gol imprescindible per tenir opcions.

Baixes en els dos bàndols

Després del duel de Malmö, el desenllaç de l’eliminatòria s’ha quedat sense dues de les jugadores més destacades de cada equip per lesió: Andressa Alves, per part del Barça, i Lotta Schelin, pel Rosengärd. No es perdrà el matx la cinc vegades millor futbolista del món, Marta Vieira, indiscutible referent de les escandinaves i un dels grans al·licients del partit.

L’entrada al Miniestadi per a la tornada dels quarts de la Lliga de Campions és gratuïta. Els aficionats que acudeixin a les cita podran recollir les seves entrades a les taquilles del Boulevard del Camp Nou o, a partir de les 17 hores, a les taquilles del Mini. S’espera un ambient de gala que ajudi a l’equip a fer història. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut