FC Barcelona Femení – FC Minsk (prèvia): A rematar-la al Mini

FC Barcelona Femení – FC Minsk (prèvia): A rematar-la al Mini

17 hores, Barça TV, Esport3 i streaming fcbarcelona.cat: Les blaugrana busquen a casa els vuitens de la Champions amb una renda de 0-3 de l’anada
La Lliga de Campions femenina torna al Miniestadi aquest dimecres a les 17 hores, quasi set mesos més tard de l’èpic encreuament amb el París Saint-Germain que va nodrir les grades. Aquesta vegada s’hi disputa la tornada dels setzens de final entre el FC Barcelona Femení  i el FC Minsk. Les blaugrana parteixen amb el 0-3 aconseguit fa una setmana a la capital bielorussa.

És, doncs, el moment de rematar l’eliminatòria i reiterar el gran inici de curs amb ple de victòries a totes les competicions i encara cap gol encaixat. Es tracta, però, d’un tram molt exigent físicament i mentalment, amb cinc partits en tretze dies. La dificultat de cada compromís va quedar palesa a l’anterior cita, el diumenge contra el Saragossa al Mini, que no es va decidir fins a les acaballes.

El cos tècnic tornarà a tenir la baixa d’Ange Koko, a la Costa d’Ivori per motius burocràtics. La convocatòria la facilitarà aquesta mateixa tarda.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut