FC Barcelona Femení – CE Pontenc: Amb els cinc sentits

FC Barcelona Femení – CE Pontenc: Amb els cinc sentits

20 h: El conjunt blaugrana estrena la Copa Catalunya a Mollet amb unes semifinals davant d’un rival de categoria inferior
La pretemporada del Barça Femení encara la recta final aquest cap de setmana amb la disputa de la Copa Catalunya a Mollet del Vallès. Després d’extreure molt bones sensacions i resultats dels tres primers enfrontaments del curs, arriba el primer títol en joc. L’escull inicial per a les blaugranes serà el Pontenc, dues categories inferior. L’altra semifinal la protagonitzen l’Espanyol i el Seagull.

El cos tècnic culer compta amb tota la plantilla disponible excepte Andressa Alves, que s’hi incorporarà a mitjans de la setmana que ve una vegada superats els Jocs Olímpics i el descans posterior, i la lesionada Leire Landa.

El Barça és el vigent campió de la Copa Catalunya, ja que la temporada passada es va imposar per 2-0 a l’Espanyol a la final a Vilassar de Mar. També és el club que encapçala el palmarès: té sis títols, un més que les periquites.

El Pontenc, per la seva banda, arriba a les semis després de superar el Pallejà per penals a l’eliminatòria anterior. Culmina així el seu gran any. I és que fa uns mesos va aconseguir l’ascens a Preferent.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut