FC Barcelona Femení – Athletic Club (prèvia): Plat fort a la Ciutat Esportiva

FC Barcelona Femení – Athletic Club (prèvia): Plat fort a la Ciutat Esportiva

16 h, GOL: El vigent campió de Lliga visita el líder, que inicia un tram molt exigent del campionat
El clàssic del futbol femení arriba aquest diumenge a les 16 hores a la Ciutat Esportiva. El vigent campió, l’Athletic Club, visita el líder, el Barça. Així acaba un dels trams més densos de la temporada per a les blaugranes -amb 7 partits en 22 dies- i en comença un altre, amb duels gairebé consecutius amb quatre dels equips capdavanters. Les bilbaïnes, després d’un començament complicat, són sisenes.

Després de l’empat al camp del Betis de la jornada anterior, les noies dirigides per Xavi Llorens no poden fallar. Indubtablement, el 0-4 a Holanda i la classificació per als quarts de la Lliga de Campions han estat una injecció de moral important. També ho és la incorporació Vicky Losada. La migcampista ja té el trànsfer, i tal com revelava el tècnic a la roda de premsa prèvia, té moltes opcions de debutar.

Les declaracions de Xavi Llorens

“L’equip arriba amb moltes ganes de competir i de fer un bon partit. I sent realistes. L’Athletic Club és l’actual campió, ens hem d’oblidar de les opinions que no és el mateix que l’any passat. Hi ha canvis, però és competitiu i té molt de caràcter”.

"Puc assegurar que Vicky serà titular i hi haurà alguna rotació, però no esperem gaires canvis".

“Hem de tenir paciència i, si el partit es complica, treballar fins al final i amb confiança”.

“S’ha parlat i analitzat que entre els partits de Champions sempre hem tingut alguna errada. Si la vam tenir la setmana passada, aquesta no tenim marge”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“L’equip està bé. Estem acostumades a aquest ritme de jugar entre setmana i podem competir al màxim aquest partit”.

“Sabem com és l’Athletic Club: fort físicament, dur i agressiu. Serà un partit molt complicat que afrontem amb moltes ganes de revenja del títol de Lliga de l’any passat. L’equip està preparat. S'ha entrenat poc però bé i ho donarà tot”.

“Amb la creativitat de dalt i la solidesa del darrere afrontem el partit amb garanties. Sabem que al davant tindrem un rival molt complicat, que potser aquest any no va com altres vegades, però no ens hem de confiar i hem de sortir concentrades”.

“Competir entre setmana potser els ha passat factura, han tingut partits complicats i aquesta Lliga és tan competitiva que et pots deixar punts en qualsevol lloc. L’Athletic Club sempre competeix al màxim i vindran amb moltes ganes”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut