Espanya s’assegura el primer lloc de grup (13-0)

Espanya s’assegura el primer lloc de grup (13-0)

Sis blaugranes, entre elles la debutant Bárbara Latorre, golegen Montenegro, el cuer

Sis jugadores del Barça han contribuït a la golejada per 13-0 d’Espanya sobre Montenegro que li ha valgut per certificar la primera posició del grup 2 d’accés a l’Europeu 2017, pel qual ja estava classificada. Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi i Alexia Putellas han estat titulars i la debutant Bárbara Latorre i Jenni Hermoso han participat a la segona meitat del duel, disputat a Las Rozas.

Ben aviat ha quedat sentenciat el partit. Al minut 15, el combinat espanyol ja manava per 4-0. Les anotadores han estat Vero Boquete (4), Sonia (5), Amanda, Corredera, Vicky Losada i Alexia.

Røddik, amb Dinamarca (0-5)

També ha jugat amb la seva selecció Line Røddik.  La seva Dinamarca, encara no classificada per a l’Europeu, tampoc ha tingut dificultats per superar Moldàvia a Chisinau (0-5). La defensa del Barça Femení ha estat titular i ha disputat els 90 minuts.

Golegen Patri i Aitana (18-0)

Aquest dijous, la selecció espanyola sub-19, amb les culers Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, jugava un compromís de classificació per a l’Europeu de la categoria contra Letònia a Azerbadjan.  Patri i Aitana han ajudat al contundent triomf per 18-0 amb dos i tres gols, respectivament.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut