Melanie Serrano: “Si juguem com sabem, oferirem espectacle”

Melanie Serrano: “Si juguem com sabem, oferirem espectacle”

La tercera capitana del Barça Femení creu que al Miniestadi tindran tot a favor per oferir un bon partit, però adverteix que l’equip encara ha de corregir errors

El Barça Femení afronta aquest dimecres el partit de tornada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League amb un resultat molt favorable de l’anada. El 0-3 aconseguit a Minsk dóna un marge al conjunt de Xavi Llorens de cara al partit d’aquest dimecres al Miniestadi. El Barça Femení haurà de certificar l’accés als vuitens davant la seva afició, i l’equip arriba en un moment immillorable. Líders imbatudes a la Lliga, les jugadores blaugrana afronten la visita del conjunt bielorús amb optimisme i conscients que ho tenen tot de cara. Abans d’aquest duel, l’equip ha atès els mitjans d’informació, i Melanie Serrano, tercera capitana, ha parlat en exclusiva per a fcbarcelona.cat per explicar les sensacions abans del debut europeu a casa.

L’equip manté els registres de no encaixar gols i marcar-ne molts. Us dóna una confiança extra per al partit de Champions?

Seguim igual de solvents a la defensa i marcant gols, però tot i així cometem errors i hem de seguir treballant perquè en el futur no ens passin factura.

Tenint en compte el 0-3 de l’anada, aquesta solvència és encara més important?

Sí, és clar que aquests números donen confiança a l’equip i fa que tinguem més seguretat en tots els sentits.

"Tant de bo la gent s’animi i vingui al Miniestadi per ajudar-nos a aconseguir la classificació"

En el duel d’anada no coneixíeu gaire les característiques del Minsk. Ara sabeu per on podeu atacar-les?

Crec que és un punt a favor nostre haver jugat ja un partit contra elles. Al Miniestadi les mesures del camp són diferents a les que ens vam trobar a Minsk, és més gran i podem jugar molt millor i amb més espais. En aquest partit, si juguem com nosaltres sabem oferirem un bon espectacle.

I per això és important que el Mini presenti una bona entrada.

És clar, tant de bo la gent s’animi i vingui al Miniestadi per ajudar-nos a aconseguir la classificació per als vuitens a la Champions League.

El cos tècnic està gestionant un calendari carregat. Veu la plantilla preparada per afrontar aquesta exigència?

Som un equip, estem totes juntes i cadascuna ha d’estar al 100% preparada, encara que no jugui habitualment. Si no jugues un partit, per al següent has d’estar preparada perquè tenim partits de Lliga, de Champions i també de seleccions. Anem molt carregades i és normal que hi hagi rotacions.

En aquest aspecte, què aporten les incorporacions d’aquest estiu?

Les jugadores que han arribat aquesta temporada ens donen un plus que potser ens faltava en cursos anteriors. A més, la polivalència d’algunes jugadores és clau per acabar aconseguint els reptes que ens hem marcat aquest any com a equip.

El partit de Lliga d’aquest diumenge és un toc d’atenció per als compromisos següents?

Sí, és evident. No ens esperàvem que el Saragossa ens plantegés tantes dificultats i això no pot passar. Ens hem de sobreposar a totes les dificultats que ens ofereixin els rivals i saber llegir bé els partits abans. Hem de sortir al 200% des de l’inici i no esperar als últims minuts a resoldre els partits.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut