Entrenament oficial al Malmö Iddrottsplats

Entrenament oficial al Malmö Iddrottsplats

El Barça Femení s’ha entrenat a l’escenari on aquest dimecres disputarà l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions

L’equip ja ha provat el Malmö Iddrottsplats en l’entrenament oficial. Aquest és l’escenari on dimecres s’enfrontarà al FC Rösengard en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. L’estadi té una capacitat per uns 6.000 espectadors i és de gespa artificial.

El Barça Femení, que viatjava aquest mateix dimarts al matí a Suècia, ha polit els últims detalls tàctics abans del gran duel. Prèviament, l’entrenador Xavi Llorens i Line Røddik Hansen, exjugadora del Rosengärd, havien ofert la roda de premsa oficial.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Tenim clar el que hem de fer. Son mes fortes i tenen una altra manera d’entendre el futbol. Les hem de fer jugar al que ens interessi a nosaltres, hem de manar. Estem il·lusionats de fer les coses bé i de passar l’eliminatòria”.


“Sembla agosarat dir que està al 50%. Per historial i jugadores importants podrien ser favorites, però pel nostre creixement i jugadores podria ser just el 50%. Per nosaltres és una alabança, però veurem que diuen els marcadors”.

“Tenim un any més d’experiència que davant el PSG i jugadores de més qualitat que l’any passat, com Andressa, Line o Vicky. I treballem cada dia per millorar”.

Les declaracions de Line Røddik Hansen

“Marta Vieira és unes jugadores fantàstica, el més important és marcar-la de ben a prop i que no es giri”.

“No he vist molt el Rosengärd últimament, però sé que és un equip molt treballat pel seu entrenador, molt compacte”.

“He notat algunes similituds entre el Rosengärd i el Barça, com ara la forma de treballar o la organització. El meu equip actual porta molts anys junt, tothom sap a què juga i el que ha de fer”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut