El París Saint-Germain, el rival a semis de la Champions

El París Saint-Germain, el rival a semis de la Champions

Es reeditaran els quarts de final de la temporada passada el 22/23 i el 29/30 d’abril

Després de la històrica classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions, el París Saint-Germain serà el rival a la següent ronda. L’eliminatòria es disputarà els caps de setmana del 22/23 i del 29/30 d’abril. L’anada es disputarà al Miniestadi i la tornada, a la capital de França.

D’aquesta manera, es reediten els quarts de final de la temporada passada. Llavors, el PSG va eliminar el Barça després d’empatar a zero al Mini i vèncer ‘in extremis’ a l'Stade Charléty (1-0). Precisament, el primer partit va suposar un rècord d’assistència a l’estadi culer, amb 8.369 espectadors.

Des d’aleshores, els dos equips han variat sensiblement. En el cas de les franceses, dos dels seus actuals referents són velles conegudes: la defensa Irene Paredes i l’atacant Vero Boquete.

Canvis al calendari

La classificació per a la penúltima ronda europea comportarà modificacions en el calendari de Lliga. Així, els duels al camp de l’Athletic Club i a casa amb l’Oiartzun, previstos inicialment els mateixos dies de les semifinals, hauran de canviar de data.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut