El Barça Femení torna aquest dijous

El Barça Femení torna aquest dijous

El conjunt blaugrana s’estrenarà amb les proves mèdiques i físiques, mentre que el primer entrenament serà dissabte
Un mes i dos dies després de tancar la temporada 2015/16, el FC Barcelona Femení 2016/17 es posa en marxa aquest dijous al matí. Ho farà amb les tradicionals proves mèdiques i físiques. Posteriorment, l’equip torna a estar citat per completar el reconeixement mèdic el divendres i els primers entrenaments de camp estan programats per dissabte i diumenge. A continuació, a la setmana que ve, l’activitat es traslladarà a Prades.

En els primers dies de treball, el tècnic Xavi Llorens no podrà comptar amb les quatre internacionals concentrades amb les seves seleccions. Andressa Alves es troba preparant amb el Brasil els Jocs Olímpics de Río, mentre que Sandra Hernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí estan disputant l’Europeu sub-19 amb la selecció espanyola a Eslovàquia. Andressa i Aitana són dues de les cinc noves incorporacions. La resta són Leila Ouahabi, Line Røddik Hansen i Andrea Giménez.

Durant la primera fase de la pretemporada, les jugadores del filial Nerea Valeriano, Ona Batlle, Laura Martínez i Laia Aleixandri completaran el grup. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut