El Club Natació Sabadell i el Barça Femení uneixen forces abans de la Champions

El Club Natació Sabadell i el Barça Femení uneixen forces abans de la Champions

Els dos equips, immersos en la màxima competició continental, han compartit experiències i s’han animat de cara als reptes futurs

Just abans de viatjar a Suècia per disputar l’anada dels quarts de final de Lliga de Campions, el Barça Femení ha rebut la visita a la Ciutat Esportiva de la plantilla del Club Natació Sabadell de waterpolo femení, quatre vegades campiones d’Europa en els últims sis anys. En un ambient molt distès, els dos equips han compartit experiències i vivències.

La primera trobada ha estat al terreny de joc. Les futbolistes acabaven l’últim entrenament a Sant Joan Despí abans del desplaçament a Malmö. Després de la fotografia de grup, el CN Sabadell i el Barça Femení han dinat conjuntament a la Masia.

“Sou un exemple”

Posteriorment, els dos equips s’han dirigit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, on han compartit impressions. L’entrenador del Barça Femení, Xavi Llorens, ha agraït la visita a les sabadellenques i s’ha compromès a retornar-la en un futur. “Sou un exemple pel sacrifici i per les ganes de créixer i de seguir guanyant”, manifestava. “Ningú es cansa de guanyar, et pots cansar de treballar per guanyar”, explicava el seu homòleg, Nani Guiu.

A continuació, les jugadores i nedadores més antigues han refrescat la memòria per conèixer els orígens d’unes i altres i s’han revelat alguns secrets sobre els plantejaments dels partits o aspectes emocionals, com per exemple com s’han aixecat d’una decepció.

Les culers han aprofitat per convidar-les a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant del Rosengärd, al Miniestadi, el 29 de març (19h). També s’han interessat per les aspiracions del CN Sabadell a la màxima competició continental, en què s’enfrontaran a l’Olympiacos en una Final a Quatre a Rússia, i han acceptat la invitació per al retorn de la visita a les instal·lacions del club vallesà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut