fcb.portal.reset.password

Andrea Giménez, Line Røddik Hansen i Leila Ouahabi, aquest dijous al matí | VÍCTOR SALGADO-FCB

Aquest dijous 28 de juliol ha començat oficialment la temporada 2016/17 per al FC Barcelona Femení. Ho ha fet amb les tradicionals proves mèdiques i físiques. Així, un mes  i dos dies més tard, tota la plantilla blaugrana s’ha tornat a reunir a la Ciutat Esportiva. Les úniques excepcions han estat Andressa Alves, Sandra Hernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, concentrades amb les seves respectives seleccions. Per tant, ha estat el primer dia culer per a tres de les cinc noves incorporacions: Line Røddik Hansen, Leila Ouahabi i Andrea Giménez.

Visita de Jordi Mestre

Durant el matí, l’equip ha rebut la visita de Jordi Mestre. Després de conversar breument amb el tècnic Xavi Llorens, el vicepresident esportiu ha encoratjat a les jugadores a treballar el màxim per aconseguir els èxits desitjats.

El Barça Femení completarà les proves mèdiques i físiques aquest divendres i per dissabte i diumenge té previstos els primers entrenaments a Sant Joan Despí. Posteriorment, de l’1 al 5 d’agost, realitzarà una estada a Prades.

Tornar a dalt