De nou al Twente Stadion

De nou al Twente Stadion

El Barça Femení ha trepitjat un escenari de bons records i on dimecres (19h, Barça TV) es jugarà el bitllet per als quarts de final de la Lliga de Campions
Un any i quatre dies després, el Barça Femení ha tornat a trepitjar el Twente Stadion. Llavors, l’equip va fer una passa molt important cap als quarts de final de la Lliga de Campions (0-1). Aquesta vegada, hi busca directament el bitllet, després de l’1-0 de l’anada. El partit serà el dimecres a les 19 hores (Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat).

Les noies dirigides per Xavi Llorens han portat a terme l’entrenament oficial previ al duel aquest dimarts a la tarda. Les 17 jugadores amb que compta el cos tècnic, així com Vicky Losada (no inscrita), s’han entrenat en una gespa en bones condicions i un ambient fred (11°) i plujós. Unes inclemències meteorològiques que ja és segur que no impediran una bona entrada: ja s’han venut més de 6.500 entrades per al Twente-Barça.

Les declaracions de Leila Ouahabi abans de l’entrenament

“En el partit de casa va haver-hi bones sensacions, l’equip va estar bastant bé. Vam crear ocasions, però nomes vam marcar un gol. Hem de seguir en aquesta dinàmica”.

“Aquí serà diferent, estan a casa i tindran un plus. No ens hem de confiar, hem de seguir amb el nostre joc i lluitar fins al final”.

“Hem de sortir al 200% des del primer minut. És la Champions, és molt especial. Jugar en camps així és un privilegi”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut